E căutat de oameni de toate felurile, de la părinți până la manageri de companii, căci spune el, vindecă  prin lumină, însuși, fiind un om de lumină, lucrează cu lumină, iar prin el vorbește Dumnezeu. Alexandru Pârgaru, supranumit copilul de diamant a sosit la București pentru a-și prezenta lucrările, într-un timp scurt de câteva zile a fost prins de solicitări din partea oamenilor care i-au cerut ajutorul.  

“Vezi, această piatră de la gât o port pentru a mă proteja, spune el. Carcasa unei scoici de aproape câteva milioane de ani. Acolo e iubire, e ceva din ființa mea, iar de câte ori vreau să-mi aduc aminte de unde vin, unde plec, vorbesc prin mine. Nu singur. Îl rog pe Dumnezeu să vorbească prin mine, iar când El mă îndrumă, toată frica, toată ura se transformă în iubire.”

Ne-am întâlnit după ceva timp, deși ne știm de când avea vreo 13 ani. Când profesorul Florian Colceag, Mariana Străuț, un lucrător în lumină, au insistat să mă văd cu acest tânăr. Să ne cunoaștem, să lucrăm împreună. Erau atât de siguri că doi bătrâni, ființe asemănătoare s-au mai întâlnit în alte vieți.

“Am fost frați… ” spune Alexandru la prima întâlnire, acum vreo 11 ani. Când eram student, iar el în clasa a VII-a.

Alexandru Pârgaru: poet, vindecător prin lumină, clarvăzător

Alexandru Pârgaru s-a făcut remarcat încă de când era copil. Posesor al unei personalități foarte puternice și maturizat în gândire înainte de vreme, denumit „copilul minune” al muzicii populare românești, a impresionat interlocutorii de la primele schimburi de replici.

Copilăria i-a fost plină de încercări și suferință, datorită unui craniofaringiom (tumoare pe creier) ce l-a împiedicat să crească în înălțime. Tumoarea i-a fost extirpată de două ori de neurochirurgi clujeni. O dată, pe când avea 7 ani, și a doua oară la vârsta de 10 ani. Apoi a urmat un tratament la o clinică din străinătate.

Oameni cu suflet bun au fost alături de el de fiecare dată și l-au ajutat cu ce au putut pentru plata tratamentului dar și cu rugăciuni. Dar cel mai mare ajutor i-a venit de la Dumnezeu, pe care nu uită niciodată să-L menționeze.

Religiozitatea acestui tânăr, acum de 23 de ani, depășeste orice putere de imaginație. Alexandru este un om cu o mare sensibilitate, cu harul lui DUMNEZEU, iar pe lângă canto, scrie poezii de o mare încărcătură spirituală.  În urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu spunea: Cred în Dumnezeu pentru că El mi-a vorbit și a zis că El ne iubește, că El va fi tot timpul cu noi, cu toți oamenii.

Și ca eu trebuie să vestesc lumii poruncile Lui, că El să poată intra în inimile oamenilor…

Alexandru Pârgaru își făcuse un fel de altar în cameră. Se roagă vreo șase ore, uneori apucă să doarmă 2 sau trei ore. A doua zi o ia de la capăt: scrie, consultă oameni, lucrează la tot felul de tratamente naturiste.

Și asta o face de pe la vreo șapte ani când începuse să-și trateze florile din casă. Era la trei anișori când visa să devină preot, probabil vremurile în care preoții nu mai sunt respectați, Alexandru a dat mai departe la o facultate de psihologie. Acum e în ultimul an.

 

Se pregătește de licență, dar drumul lui e pregătit și știe ce va face în continuare. Are de gând să se întoarcă în capitală, dar spune el, sunt prea mulți oameni neliniștiți. El caută pace și oameni cu răbdare, dar nu uită că misiunea lui este să ducă mai departe învățăturile și este convins că va găsi multă ură în preajmă, oameni fără credință. Unii au încercat să-l asocieze cu Arsenie Boca, alții l-au confirmat în reîncarnarea Sfântului Ioan.

Totuși, un pui de om trecut de vârsta copilăriei, astăzi, sufletul lui bătrân are mai mulți ani ca experiență pe Pământ. Dar când vom fi pregătiți să-l primim, să-i urmăm învățăturile că până la urmă, Dumnezeu trimite destul de rar astfel de îngeri?!

 

22 de răspunsuri la „Alexandru Pârgaru: “Suntem iubire și doar prin asta ne putem vindeca de răutăți””

  1. Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata pacea lui sa se revarse peste tine si sa-ti dea izbanda !

  2. Ma bucur sa aud ca apar astfel de copii dotati .Sunt sigura ca v-a fi primit cu drag de multi oameni care inteleg aceste lucruri.

  3. Cum as putea lua legătura cu Alexandru ???
    Va multumesc anticipat

  4. Imi amintesc de acest baiat minunat inca de cand era mititel si era prezent in emisiuni tv.Ma bucur ca a depasit in mare problemele de sanatate si reuseste sa face ce ii place.Multa sanatate si succes in obtinerea licentei si in munca pe care o face cu multa daruire.

  5. Avatarul lui Georgescu Mihaela
    Georgescu Mihaela

    Ii doresc tot binele din lume.Mi-as dori sa-l pot intalni intr-o buna zi.Cine stie…Multumesc foarte mult ca exista.

  6. Multumim Domnului Ca este bine si ne poate ajuta.. Aleluia!

  7. ESTE UN SFANT PE PAMANT,DUMNEZEU LA TRIMIS SA NE DESCHIDA INIMILE SI SUFLETUL,ESTE TRIMISUL LUI DUMNEZEU, DAR DIN PACATE LUMEA NU CREDE ,CREDE IN LUCRURI MATERIALE NU SPIRITUALE.

  8. as vrea sa merg pina la tine dar nu stiu adresa

  9. Iti multumesc din suflet pentru toate rugaciunile adresate Tatalui Ceresc, care le faci pentru toate sufletele, dar…….si pentru mine !!!!! Te imbratisez

  10. Nu am mai stiu nimic de cand canta….atunci m-a impresionat cu agerimea care o avea–sanatate multa ,bafta la examenul de licenta,, si bunul DUMNEZEU sa fie alaturi de tine si de noi.

  11. Avatarul lui Salomeea Mateescu
    Salomeea Mateescu

    imi amintesc de acest om minunat. De cand era doar „un pui de om” pe vremea cand era prezent in emisiunile d-nei Marioara Murarescu (Dumnezeu s-o odihneasca in pace ! Se vedea de-atunci a fi un copil f.matur in gandire,cu mari inclinatii spre credinta ,cu multa iubire de Dumnezeu si de semenii lui .Era un copil cu chip de inger . Uneori ma intrebam ce s-a mai intamplat cu el,nu mai aparuse nicaieri .Dumnezeu sa-l ajute in tot ceeace face ! Mi-as dori sa-l intalnesc candva ..

  12. Inger de lumina , sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti implinesti misiunea pentru care ai venit pe pamant in calatoria ta umana si spirituala !

  13. Lumina din lumina, iubire din iubire, dar din dar, sfintenie din sfintenie, Alexandru, binecuvintare printre noi, asa cum ar trebui så fie existenta, un sirag de pietre pretioase a lui
    Dumnezeu! Bincuvintat fii ,copil frumos cu haruri minunate! Copil la chip,Domnul ne indeamna så fim precum copiii, greu de inteles, eu cred, dar ce comori sufletesti ai tu, Alexandru, pentru noi! Cu Doamne ajuta!

  14. Ma bucur din tot sufletul sa aflu ca esti bine , Alexandru ! De cand te-am vazut prima oara am fost impresionata,am simtit ca esti un Ales,un Spirit Inalt , trimis de Bunul Dumnezeu sa ne ajute. Transmiti atata pace,armonie , iubire ! Doamne ajuta,mult succes la examenul de licenta si mergere de bine in tot ce vrei sa realizezi in viata !

  15. cum se poate lua legatura cu acest copil minunat transformat intr-un inger a lui Dumnezeu

    1. Scrie jos cum – Programează o întâlnire 0756.355.047 .

  16. Să fii in paza Îngerilor de Lumină și in Binecuvântarea Lui Dumnezeu, mereu! Te rog, scrie-ne ! Lucia

  17. Să fii in paza Îngerilor de Lumină și in Binecuvântarea Lui Dumnezeu, mereu! Te rog, scrie-ne ! Avem nevoie de ajutor divin. Lucia

  18. Doamne-ajuta! Sa vina baiatu’ la Parintele Stefan Argatu, Slobozia Ciorasti, Focsani. Parintele este unul din putinii care mai face molifte, cele ale Sf. Vasile si ale Sf. Ioan Gura de Aur, in fiecare zi de luni, miercuri si vineri. Daca baiatul este comparat cu marele Parintele Arsenie Boca, atunci TREBUIE sa vina la Parintele Stefan sa se intalneasca cu unul care se crede Hristos, dar nu i-au venit inca puterile. Mai asteptam… Dumnezeu sa ne ajute PE TOTI.

  19. MERGETI LA BISERICA .

  20. Avatarul lui EUGENIA BARAGAN
    EUGENIA BARAGAN

    SUPER PTR EL ,FIINTA LUI ,PTR MAMA LUI CARE I-A DAT VIATA IN ACEASTA LUME ,IAR VOINTA CARE O ARE SA-L AJUTE D-ZEU SA-SI IMPLINEASCA CE SI-A PROPUS SA FIE PE ACEST PAMANT.

  21. Avatarul lui Laurentiu Ene
    Laurentiu Ene

    intradevar este om al luminii ,se vede pe chipul sau si in temperamentul care l are.Multumim lui Dumnezeu pt tot ce face pt noi prin acesti oameni minunati. SUCCES LA EXAMEN! As dori sa l pot intalni .Am vazut un nr.de tel dar , nu stiu daca este cel indicat . va rog sa mi explcati daca stiti cum pot lua legatura cu el .Va multumesc !

Tendințe

Descoperă mai multe la Asociatia de Tineret pentru Prietenie si Educatie

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura