Luni, 14 iunie, la ora 18,30 la Teatrul Elisabeta București, vă aşteaptă cu porţi magice deschise larg o piesă de teatru plină de poveste şi imaginaţie. Cartea Junglei este un spectacol inedit jucat de copii pentru copii.

Rezervă-ți un bilet: https://www.iabilet.ro/bilete-cartea-junglei-74705/

„Cartea junglei” este considerată o lucrare clasică a literaturii universale și încântă pe orice spectator, mai tânăr sau mai vârstnic, prin umorul cu care sunt reproduse întâmplări din viața animalelor, care ar putea foarte uşor sa semene cu aspecte din societatea umană. Contactul lui Mowgli cu animalele junglei descoperă însușiri care, cu ușurință, pot fi asemuite cu cele ale oamenilor: curaj, înțelepciune, demnitate, dar si lăudăroșenie, oportunism, dorința de a stapâni abuziv. Ajutat de frații săi, lupii, și de pantera Bagheera, puiul de om lupta pentru a învinge pe stăpânul-tiran, tigrul Shere Khan. 

Proiectul Cartea Junglei este susținut de: Asociația de Tineret pentru Prietenie și Educație și Teatrul Elisabeta, și are ca scop strângerea de fonduri pentru burse dedicate copiilor supradotați,  în parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București și Fundația Mereu Aproape.  

Tendințe

Descoperă mai multe la Asociatia de Tineret pentru Prietenie si Educatie

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura