Lajos Kristof este singurul român selectat din 77 de țări care va participa în calitate de jurat și evaluator de proiecte inovatoare la Reimagine Education Awards – „Oscarurile” educației – ce recompensează abordările inovatoare care îmbunătățesc rezultatele învățării elevilor și capacitatea de inserție profesională, oferind o finanțare de 50.000 USD câștigătorilor generali.

Decernarea premiilor va avea loc în perioada 7-8 decembrie 2022 Philadelphia, Wharton School Campus.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul conferinței hibride Reimagine Education:

5 decembrie: online

6-7 decembrie: Cairo, Centrul de cunoștințe

7-8 decembrie: Philadelphia, Wharton School Campus

Lajos Kristof, fondatorul Amias Small School a fost selectat alături de 76 de țări din lume să evalueze proiecte inovative în educație. Selecția a fost făcută în baza unui interviu și proiect educațional, câștigător deja pentru fiecare program în parte.

Reimagine Education este cel mai mare program de premii din lume pentru pedagogii inovatoare. Culminează cu un forum global virtual pentru liderii de gândire educațională.

Lajos Kristof, fondatorul Amias Small School- București se bucură de o reputație și susținere la nivel internațional, având premii și nominalizări la Global for Learning and Education – 100 Top Lideri în lume – Educație, Reimagine Education – Oscar of Education ( 2021), Cambridge University Press – Teacher Award ( 2020), Conferința Internațională Education 2.0 – Outstanding for Leadership in Education ( 2022), IG Group Germania – Premiul de Excelență pentru Educație și Mentorat (2022), Premiul de Excelență în Educație și Mentorat – Gala Anuală a Premiilor de Excelență, în cadrul Summit-ul de afaceri franco-român, organizată la la Palais de Luxembourg din Paris pe 30 septembrie 2022

Tendințe

Descoperă mai multe la Asociatia de Tineret pentru Prietenie si Educatie

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura