Singurul român selectat pentru Premiul Top 100 Lideri în Educaţie! În calitate de fondator al programului naţional Mentor în România şi preşedinte al Asociaţiei Gifted Center Kristopher voi participa la conferinţa Global Forum for Education and Learning, unde va avea loc Gala de Decernare a Premiilor Top 100 Lideri în educaţie, ce va avea loc în Dubai, în perioada 16-18 decembrie 2019.

Global Forum for Education and Learning este o conferință cu participare mondială, aflată la prima ediţie, unde se reunesc mințile cele mai strălucitoare ale sectorului educației pe o platformă comună pentru a conduce, regla, împuternici și îmbunătăți mijloacele de transmitere a educației.

Pentru a putea reprezenta România la una din cele mai prestigioase conferinţe în educaţie, trebuie să acopăr cheltuielile de cazare, masă, transport şi participarea la conferinţă. Suma se ridică la 4000 de dolari.

Detalii cont ASOCIAȚIA GIFTED CENTER KRISTOPHER: ( RO91RNCB0753154996880001 SWIFT:RNCBROBU, deschis la Sucursala BCR, Vitan, Bucureşti, sector 3, Şoseaua Mihai Bravu, nr. 325, la parter)
Despre Lajos Kristof

Cu o copilărie devastată de bătăi și de coşmarul abandonului între pereţii siniştri ai caselor de copii, Lajos Kristof, orfanul genial a înființat o asociaţie care promovează copiii supradotaţi, abandonați în orfelinatele României și are o meserie unică în țară: „antrenor’ de genii. Lumea îl cunoaște drept antrenorul copiilor geniali. Sau ”salvatorul” minților deștepte uitate prin orfelinate. Sau omul care a reușit să rupă barierele vieții de orfelinat.

Însă Lajos este omul simplu care vrea să schimbe ceva în mentalitatea oamenilor și în societatea în care trăim. Visul lui cel mare e ”Școala de Excelență Kristopher”, un centru dedicat descoperirii inteligențelor multiple și talentelor copiilor aflați în situații de risc social major. Îşi doreşte o lege unică în ţară care să permită înfiinţarea centrelor de mentorat în şcoli, grădiniţe şi licee, cu scopul de a combate sărăcia şi a preveni abandonul şcolar în rândul minţilor strălucite.

Tendințe

Descoperă mai multe la Asociatia de Tineret pentru Prietenie si Educatie

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura